MTkutay Kızlar keciboynuzu pekmezi alacağıma yanlışlıkla özünü almış beybim 4 buçuk aylık ek gıdaya başladık pekmezi kullanırım diyordum ama şimdi bu öz kullanılır mı bilgisi olan kullanan var mj
melissrn MTkutay 7. Ayda başladık bizde özü daha iyi oluyır iyi almışsınız ama ay olarak erken olabilir
MTkutay [bilinmeyen] arkasını okudum çocuklar için ve yetişkinler için kullanimi anlatmış fakat bebeklere deginmemis netten de baktim pek bi bilgi goremedim bebeklere kullanmakla ilgili
MTkutay [bilinmeyen] ben henüz sadece patates ve havuç verdim bizim doktorumuz sebzeyle başlattı şimdide yoğurt veriyorum da ona karıştıralım dedim siz muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz ve meyveyi nasıl veriyorsunuz
Saime MTkutay bende şu an öyle başladım yoğurt verdim sonra patates yumurta diye gidiyoruz bakalım çok şükür sevdi gibi
MTkutay melissrn o yüzden tereddüt ettim bende ama verenler varmış bi deniyim diyorum ama korkuyorum bişey olur diye
MTkutay [bilinmeyen] bende vereyim öyleyse peki 4 aylıkken günlük ne kadar veriyordunuz ben yoğurda karıştırıp vermeyi düşünüyorum sizin öneriniz nedir