kucukaga Kızlar merhaba 7 aylık oğlumun süt alerjisi var sürekli çeşitler yapmaya çalışıyorum ama dönüp dolaşıp aynı çeşitler yapmak zorunda kalıyorum bazen dün de marketten hero baby nin rezeneli kaşık mamasını aldım kullanan varmı aranızda ?
mraslan kucukaga Herobaby tercih etmeyin fazlasıyla şekerli bir ürün. Onun yerine aptamil hipp tahıllı olan kaşık mamaları tercih ederseniz daha iyi olur ☘️
[silindi] kucukaga hero baby nin bi çok kaşık mamasını denedim. Bazen çok yorgun olduğumda hazırlayamadığım bi aksilik olduğunda öğünlerde yeterli yemediğinde uyumadan bi kaç saat önce yediriyorum. Bazısını hiç sevmedi bazılarını severek yiyor. Birden çok tahıl meyve vs içerdiği için besin değeri yüksek çoğu vitamin mineral lif ve kalori ihtiyacını karşılıyor.
ceylanberen kucukaga Aptamil'in kaşık maması var 7 tahıllı ballı onu kullanabilirsiniz.Hem sütsüz hem de şekersiz,lifli ..
Melikeakiner Hero kaşık mamalarında şeker ve süt var.Süt alerjisi varsa onu veremezsiniz. Aptamil 7 tahıllı ballı kaşık maması var. Onu alın süt alerjisi olanlara kullanıyorlar.
ummuhanipekoglu [bilinmeyen] verme canım çok şeker var o kaşık mamasında asla önermrm gerçekten. birde alerjiniz var lütfen aptamilin sütsüz kaşık maması var ondan alın 7 thıllı ballı olan kaşık maması yani adıdıa.
faziletgurses bebelac kahvaltılık karışım maması kullanıyorum ben sütsüz aalerji için veriliyor onu deneyebilirsiniz.
tczehra [bilinmeyen] aptamilin 7 tahıllı ballı olanı var ondan denediniz mi sütsüt bir ürün kullanabilirsiniz.