yohh_yavv Kızlar oğlum 13 aylık ve mamayı oldu bitti sevmiyor zaten bi gece uyumadan önce 180 ml veriyordum uykuya daldığı zaman ama normal inek sütü vermek istiyorum artık gece beslenmesi yok inek sütü tok tutar mı kaç ml vermem gerekiyor?
Mlkmstf yohh_yavv aynı dediğiniz şekilde bende post açmıştım mama yemiyor günde 1 kere 180 ml zorla içiyor inek sütü veriyorum ama suyla karıştırıp 180 hepsini içiyorsa 200 ml rahat içer ama 2 saat sürmüyor acıkıyor içine 2 tane cicibebe de atabilirsiniz
yohh_yavv Mlkmstf yaa acıkıyor mu gece sürekli kalkar o zamn Doğal içerikli cici bebe alıyorum ondan içine koysam yine acıktırır mı gece kalkmasını önler mi
yohh_yavv ArvenMom başka ne verebilirim ki her gün muhallebi tarzı bi şey de vermek istemiyorum mama içmiyor pek çarem kalmadı
yohh_yavv ArvenMom evet Aptamıll,bebelac,golden goat,sma yani aklınıza gelecek tüm mamaları aldık ama sevemedi asla 2. Ayın red etti şuan 13 aylık hala sevmez
ArvenMom yohh_yavv o zaman ek gıdayı arttırın çünkü doktorlar sütü 3 yaştan önce önermiyor sağlıklı değil faydası da yok diş çürüğü eklem sorunu yaratabiliyor bağırsak florasını bozabiliyor aklınız da olsun ama yine de sen bilirsin güzel anne ☺️
yohh_yavv ArvenMom bu kadar sağlıksız olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🙏
Mlkmstf yohh_yavv yani günümüzde önerilmiyor ama ben kendim bile taze inek sütü annem kaynatıp verirmiş o zamanlar mama yokmuş yani çok şükür hiçbir rahatsızlığım yok grip bile olmam ama bebişiniz için en iyisini siz bilirsiniz