-sevimlipolyanna- Arkadaşlar 1 yaşına yeni girdi. Uyku düzeniniz nasıl. Gündüz kaç uyku yapıyor. Oğlum hala emerek uyuyor ve geceleri saat başı uyandığı oluyor. Daha hiç Aralıksız yattığını görmedim ben artık perişan oldum. Bi de demiri düşük çıktı doktor ilaç verdi içiremiyorum. Geçen pişikken sudan korktu yıkayamıyorum. Kafayı yiycemm sürekli yapışık ikiz gibiyiz çok zorlanıyorum
maof -sevimlipolyanna- 18 aylık yarım saate bir uyanır gece gündüz yapışık yaşiyoruz yemiyor içmiyor Rabbim yardım etsin ve hiç ama hıç destek yok eşimden saatinden yemeği ister ev temiz olsun tezgah tertemiz ister saat başı kahve çay ister
aysebb -sevimlipolyanna- 12. ayda uyku gerilemesi ve ayrılık kaygısı oluyor 2 hafta sürebilir. Benimde kızım 13 aylık oldu bugün gündüz 2 uyku yapıyor toplam yaklaşık 2 saat. 3,5-4 saat uyku aralığı var
-sevimlipolyanna- Çocuk büyütmek bana o kadar zor geliyor ki sürekli eski yaşantımı özlüyorum burada eşimden başka hiç kimsem yook
-sevimlipolyanna- Noluur geçsin bir an önce bu zorlu süreç dişi, atağı, büyümesi, aşısı, hastalığı, uyku gerilemesi derken per perişan oldum
bebeklianneee -sevimlipolyanna- yani aynı şehirde isek yardimci olabiliriz diye bende 9 aydır burnumdan geldi de 😅
subatmasali 14 aylık olacak gündüz tek uyku 1-1.5-2 saat uyur keyfine göre. Akşam 9 da uyur gece 12 de kalkar emer uyur bide uyanırsa 5-6 gibi uyanır emer uyur 8.5-9-9.30 gibi uyanır
bal808 1 yaşına girecek gündüz 2 uyku yapıyor kısa kısa. Üst dişleri geliyor hiç bir şey yemiyor gece ağlayarak kalkıyor gündüz kucagımdan inmiyor Allah yardımcımız olsun bu günler gececek ama özlenecek bu halleri bence 🥲
Helincik -sevimlipolyanna- 2 gün önce 1 yaşına girdi kızım. Koala gibi. Wc ye bile gidemiyorum üstelik hamileyim :(((
-sevimlipolyanna- Helincik Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
maof Helincik Rabbim yardımcınız olsun az önce eşimle eğer kazayla olmasa asla ikinci çocuk istemiyoruz 😂😂
maof Helincik Rabbim yardımcınız olsun az önce eşimle eğer kazayla olmasa asla ikinci çocuk istemiyoruz 😂😂