bsk89 Bebekler ne zaman deliksiz uykuya başlıyorlar benim oğlum 6.5 aylık hala 3 saatte bi uyanıyor geceleri
Ozge92 bsk89 çocuktan çocuğa değişiyo arkadaşımın kızı 8 aylık gece sadece bikere kalkıyo ama o doğdugundan beri akşam sekizden sonra odasından çıkarmadı uyumasada yatırdı ağladığında yanına gitti alıştı sonra heralde
MTkutay bsk89 6 aydan sonda gece deliksiz uyku mümkünmüş genelde 6 aydan sonra alışkanlık olarak uyaniyorlarmis
UmayNil bsk89 bende dün şöyle birşey okudum: bebek uykuları 9.aydan sonra %90 düzene girermiş. İnşallah 🙏
bsk89 melissrn yaa ben 6 dan sonra deliksiz uyurlar diye okuyrm ama bizimki ole degil neden acaba.. Deliksiz uykuya hasret kaldim
Beren46 Asla uyumuyor kızımda öyle uyumazdı iki bucuk yasında hala kalkar geceleri huy edınıyolar oglum zaten saat bası uyanıyo bes aylık
Arven10 bsk89 valla benim hiç umudum kalmadı artık alıştırdım kendimi bu duruma 3 yaş civarı sanırım rahatlıycaz tabi uykusuzluktan ölmezsek😂😂 bir gün 1 kez kalkıyor bir gün 10 kez 8 aylık olucaz napalım canları sağolsun deyip avutuyoruz kendimizi