merveeeklc 1 ay 6 günlük bebeğim var 2 gündür kaka yapmıyor gaz çıkarıyor çişini yapıyor ama kaka da zorlanıyor mamayı azalttık anne sütünü arttırdım sağıp mama yerine de veriyorum acaba sütten ötürü bir durum mu doymuyor mu önerisi olan
kanalizzze59 merveeeklc sadece sıvı içen bir bebek kabız olmaz malesefki bu aylarda bu görülüyor ama kabızlık değil benim iki arkadaşımın çocuğuda Birinci ayın sonunda kaka yapmayı bıraktılar iki ay falan sadece fitille yaptılar yani beş günü geçerse doktora gidin ama bebeğin bir huzursuzluğu yoksa bir şey yapmayın zeytinyagı içebilirsiniz 1 çay kaşığı Ve eğer sütünüz yetiyorsa mamayı kesin tabi doktorunuz ne diyorsa kilosuna göre
merveeeklc yasemin23452 hep anne sütü mü aldı yoksa mama hiç verdiniz mi bugün mama verdim akşamı baya yapmıştı rahatlamıştı uzun uyudu ama şuan yine aynı gazı çıkıyor ama sancısı var
merveeeklc kanalizzze59 zeytinyağ verdim işe yaramadı mama verdim bugün yaptı ama şimdi yine çekiyor sancısını gazı çıkmasına rağmen çok kasılıyor ağrısı oluyor uykusundan uyanıyor takip edeceğim bu durumu