Kuvakvak Önce düzenli bir şekilde kaka yumuşatıcıyi uygun dozlarda kullanmak çok önemli. Biz oyun terapistine de gittik bir fayda görmedik. Önce oyunlarla gösterdim komiklikler falan yaptım o esnada. Oyunlarda gunluk hayatta tuvaletten bağımsız her şeyi basarabilecegini çok güçlü olduğundan bahsettim. Bunun yani sira yine tuvaletten bagimsiz biri bir seyden korkuyor diger korkmasina gerek olmadiginı soyleyen cumleler kuruyor tarzinda oyunlar oynadım oglumla.Kesinlikle cocugun yanında bu kaka tutma davranışından bahsedilmemesi gerekiyor, onun yaninda konusulmamasi cok onemli. Bir de yemeklerden sonra düzenli tuvalete oturttum kaka yapmasa da her oturduğunda sticker verdim. Kaka gelince daha çok vereceğimi söyledim. Onun dışında telefonla oyun oynamayı çok seviyor. Hadi sen kakani yap ben icerde bekliyorum telefonla oyun oynayabilirsin kakani yaptıktan sonra dedim yalnız bıraktım basinda bekleyince ustunde baski hissetti . Böyle anlattım ama çok uzun bir süreç gerçekten çok sabırlı olmak gündem haline getirmemek gerekiyor.