Saree69 Canım sürekli düzenli sağ. Kesinlikle solgar kullanma , benim emzirme danışmanım bağımlılık yapıyor o olmayınca sütün gelmemeye baslar dedi. Gecen bende onun sayesinde hastanelik oldum. Attim gitti.
Bestlak kullanabilirsin, güzel süt yapıyor. Birde lacmix olabilir. Doğal olarak da yulaf ye . Benim yulaf atomum var burda da bir kaç kişiye tavsiye etmiwtim. Onu yiyince de güzel yapiyor. Yulaf koy üstüne 2 3 kasik yoğurt. Ustune meyve ve kuruyemis , kuru kayısı, incir , ceviz , badem , hurma olabilir. Üstüne de bal gezdir bunu ye üstüne de bol bol su iç, 3 saate de bir tek göğüs 30 dakika olacak şekilde sağım yap. Suan bende attırmaya çalışıyorum , benimde stresten dolayı azalmıştı.
Ha birde pompanin markası ne ?,
ben hastane tipi kiraladim, çok güzel çekiyor. Onu tavsiye ederim . Ben ankaradayim ilk ay 1000 tl kiralamistim 2. Aydan itibaren 2 aydır da 750 veriyorum.
Kesinlikle pes etme makinaya gelmese bile sagim yapmaya devam et . Ama gelmiyor etmiyor deme. Bol bol sag ama göğsünü yara etme yavaş ayarda kademe kademe arttir