yesimmmmmmm Merhaba arkadaşlar bebeğim 9 aylık oldu ama ben hala kahvaltıda muhallebi tarzı karışımlar veriyorum istekli yemiyo gibi ne vermeliyim nasıl vermeliyim taksilerinize ihtiyacım var ayrı ayrı peynir yumurta gibi şeyler mi yemesi gerekiyor artık
Ftet yesimmmmmmm benim bebeğimde öyleydi dün azcık domates sosuna bir yumurta kırıp yedirdim sevdi ilk defa aşırı çok yemedi ama en azından muhallebi dışında yedi
3kedili2bebekli yesimmmmmmm evet hiç muhallebiye gerek yok peynir yumurta omlet cesitleri pankek çeşitleri kuymak vs yapabilirsiniz tuzsuz zeytin tahin pekmez salatalık da verebilirsiniz
ahlasmomm_ yesimmmmmmm biz de 4 günnsonra 9 aylık olacağız biz nasıl kahvaltı yapıyorsak öyle olması gerekiyor ddi doktorumuz her gün mutlaka yumurta yedir ddi . Daha sonra zeytin ne kadar yiyorsa yesin ddi peynir ceviz badem avakado tahin pekmez veriyorum
eylm1 yesimmmmmmm 8aydan beri pankek krep yapıp veriyorum. Tahin pekmez ceviz peynir yumurta omlet veya haşlıyorum
03052024 3kedili2bebekli hangi peynirlerden veriyorsunuz acaba? Birde yaptığımız birkaç tarifi verebilir misiniz rica etsem ☺️ Bu arada benim bebeğim 8 buçuk aylık asla katı şeyler yemek istemiyor ve ben 7.aydan beridir vermeye çalışıyorum yok ağzını kitliyor bu durum beni çok yıpratıyor sanki hiç yemiycek gibi geliyor aç kalıyor
3kedili2bebekli yesimmmmmmm neden korkasiniz başlarda çok ogurecek oksurecek kusacak mudehale etmeyin sabırla bekleyin çünkü geç kalmış sonra zamanla alışacak
kimbumadam yesimmmmmmm onların yutma refleksi bizimkinden çok daha iyi ve dikkat et tükürükleri de çok yoğun onların asidi bile farklı ağızlarında iki çevirip yutabiliyorlar..
3kedili2bebekli 03052024 kendim labne ve lor yapıyorum ben 8. Aydan beri tarif pek yapmıyorum öncesinde de zaten tadım yapıyordum ondan sonra da kendi yemeklerimizi bebeklere uyarladim.tuzsuz baharatsiz zeytinyağlı salcasiz yaptım bu şekilde deneyin bir de isterseniz
3kedili2bebekli 03052024 pankek omlet melemen kuymak zeytin peynir salatalık avakado tahin pekmez 1 yaşı geçtikleri için domates