alpiskonunannesii Danışmanlık aldığınız ve gerçekten faydası oldu sütüm arttı diyebileceğiniz bir emzirme danışmanı tavsiyeniz var mıdır acaba? 🫠
birceylul alpiskonunannesii emzirmedanismanibetul insta kullanıcı adı bu sanırım yeşil gözlü kapalı bir kadın. Eğitim almadım ama ondan almayı düşünüyorum baya iyi yapıyor işini.
aybarssongul alpiskonunannesii hiç bir işe yaramıyor para verdiğiniz ile kalırsınız bildiğiniz şeyleri söylüyor aslında hep yemeniz gereken şeyleri söylüyor ekstradan birşey yapmıyorlar ama yine de siz bilirsiniziz tabi
1kub1ra alpiskonunannesii ben e bebeğin projesiyle ücretsiz emzirme danışmanı bulmuştum hala onunla devam ediyorum
alpiskonunannesii aybarssongul Ay ne bileyim ya, sütüm azaldı gibi sanki bu günlerde, herşeyi yapıyorum ama yok yani 🫠
Ardenaden alpiskonunannesii bos ya bnde aldm ilk hafta kilot akibi yapalim diyor snra soyle.emzir boyle emsir tmm.
1kub1ra ece5454 bebek.com yaz çıkan sitede buluyorsun canım ben şuan İrem isimli danışmanla ilerliyorum çok memnunum kendisinden
alpiskonunannesii Aaaa ben de deneyeyim ya 🙄 Süt arttırma ve emzirme konusunda da yardımcı oluyor mu peki