Ahsen211016 Şüpheli ilişki sonrası hangi ilaç en etkili olur ? Kaç saat olması lazım geç kalmamak için adetime bir hafta var
Themom_ Ahsen211016 ertesi gün hapı ilk 24 saatte alındığında %99.9 koruyor. Tabi daha erken alınırsa daha iyi olur
eebru1234 Ahsen211016 Ella + Ertes + postppill. En etkili zama ilk 24 saat tabi ki yarın alabilirsiniz. Fakat bu ilaçlar aşırı hormon yüklemesi yapıyor o yüzden. Sene de en fazla 2 defa kullanılması lazım lütfen dikkat edin ve kullanmamaya çalışın
1pankek1cilek Ella kullanabilirsiniz en güveniliri o diye biliyorum. 72 saate kadar kullanmanız mümkün ancak ne kadar erken alınırsa etki etme olasılığınız artar.
Ahsen211016 eebru1234 3 ü birden mi kullanılıyor aynı anda ? İlk defa başıma geldi ne yapacağımı şaşırıyorum ağlıyorum sinirden
Ahsen211016 myferimah peki en etkilisi hangisi Adet olup spiral taktırmak için yalvarıyorum resmen ya😭😭😭
myferimah Ahsen211016 bende daha 2 gün önce kullandım canım benim de adetime 1 hafta var ella olanı kullandım
Ahsen211016 myferimah onu bile bilmiyorum ne bileyim yinede tek te olsada ilaç bulundursaydım 8 yıllık evliyim ilk defa başıma geldi 😭
Mukaddeshnn Adete 1 hafta varsa korkmayın yumurtanız kalinlasmistir gebe kalmanız imkansiz değil tabi ki ama gebe kalmanız çok düşük bir ihtimal
kuby_ Ahsen211016 bişi olmaz korkma ella alıyorsun ertesi gün hapı yani zaten içinden bir tane çıkıyor iç gebe kalmazsın allahın izniyle ben kullanmıştım benimki şüpheli değil direkt olaydı yani içtim gebelik olmadı