edb63 Kızlar bebeğime uyku eğitimi aldırmak istiyorum var mı tavsiyeniz nurselinin uyku okulu ile ön görüşmem var merve çakır ile ön görüşme yapacaktım olumsuz yorum okudum vazgectim başka tavsiyesi olan
sblkcr edb63 minikkoalanın annesi kullanıcı yorumu çok fazla yayınlarında çok fazla bilgi veriyor bende ondan almayı düşünüyorum
Tugbayildizz edb63 melek uykuda burcu hanım kesinlikle tavsiye ederim mayıs ayında aldık çok memnun kaldık
Onlymom_ sblkcr kendi cocuguma verdim başarılı oldum isteyen annelere yardımcı oluyorum hayrına sadece
busragggg Onlymom_ ben de almak isterim zaten bir nevi yatağında daldırıyorum fakat gece uyanınca yanımızda yatmak dışında uykuya dalmıyor kriz anında napcam bilmiyorum 8 ay 24 günlük emmiyor
Onlymom_ Ben 13 aylık memeyi bıraktım 15 aylık uyku eğitimi verdim memeyi sabır taşıyla bıraktık toplam 7 günde tamamen unuttu uyku eğitimini 10 günde verdik şuan oda oturdu zaman ve sabır lazım
aybiketomris Merhaba. Uyku eğitimi ile ilgili size nasıl ulaşabilirim? İsteyen annelere yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz