13 aylık oğlum aşırı huysuz sürekli mızmız ağlıyor oyuncaklarıyla çok oynamaz sabahtan akşama kadar böyle hiç memnun edemiyoruz çevremdekiler bile diyor bu nasıl çocuk 🤷🏽 bir sıkıntısı mı var acaba diye korkuyorum hafta içi Dr goturucem iştahı hiç yok asla bir şey yemiyor gündüz uykusu berbat 1-2 saat zar zor uyur akşam uykusuna 10 gibi yatar sabaha kadar 10 kez uyanır, bugün mesela sabah 8 de uyandı 3 de uyudu ve birşey yemedi o saate kadar mama içti bu durumu yaşayan varmı diş evrendi okey ama bu kadar da olurmu ya ne zaman normal bir çocuk olacak hiç keyfi yok hep mutsuz çok yoruldum artık oturup bir kahve bile içemiyorum kendime hiç zamanım yok çünkü hiç fırsat vermiyor bugün sessizce ağladım yani gerçekten yorulduğumu psikolojikmen hissediyorum lütfen geçecek diyin ya hiç abartmıyorum şaşırıyorum neden sürekli ağlar hiç gülmez misafirliğe gidiyoruz orda da her yerde de aynı milletin bana acıyarak bakmaları o kadar zoruma gidiyor ve mahcup oluyorum ki neden yani diyorum bu çocuk böyle sizlerde aynı misiniz kızlar akıl verin bana 🥴