cero21 merhabalar kızım 6 buçuk aylık ek gıdaya 5 buçuk aylıkken başladım ama 4 gündür kakasını yapamıyor huzursuz sürekli kucak istiyor zeytinyağı masajı yaptım çay kaşığıylada verdim ama yapamıyor hastaneye gitmek istemiyorum salgın çok akıl verir misiniz
kerem_imm cero21 zeytin yağı masajını gün içinde 3 4 kere yap canım. Hem karnına hem bacaklarına. Kulak çöpü ile poposuna da hafiften zeytin yağı masajı yapabilirsin. Doktorumuz mecbur kalırsan bunu yap demişti bana. Bir de aklıma eczaneden fitil almak geldi ama hiç kullanmadım. Zararı var mı nasıl olur bilmiyorum. Çok geçmiş olsun.
ArasS535 cero21 benm kide 6 gün yapamadi çok huzursuz oldu eşim eczaneden jel aldi kullandı düzeldi çok şükür
cero21 kerem_imm verdiğin tavsiyeler için Allah razı olsunama fitil olayını ben yapamam kızım konusunda soğuk kanlı olamam herhalde teşekkür ederim♥️
Emine45 ArasS535 benim bebeğimde 5 gündür yapmıyor ama huzursuzluk falanda yok 3 aylık ne jeli acaba aldığınız bebeğiniz kaç aylıktı biz de az önce zeytinyağı yaptık popodan hala yapmadı🙁
Ozgecomelek01 cero21 kulak çöpünü zeytinyağına batır ve poposuna sok Çıkart içinde çevir canı acımıyor korkma benim oğlanında kaka sorunu var doktor dedi öyle oynarken yapıyor kakasını
ArasS535 Emine45 inanin bilmiyorum kullanılır mi benm ki 6 aylik sorduk eczacı ya verilir dedi jelin Adida libalaks ama siz doktora sormadan kullanmayın derim sizinki küçük
yilmazbanu Neler veriyrsunuz çok mu ek gıda alıyor. kan damlası, patates, havuç pirinçunu bunlar kabız yapar aklınızda bulunsun haa bi de muz kabız yapar ek gıdayı fazla miktarlarda vermeyin en fazla günde 2 çay bardağı kadar