[silindi] Kızlar selam mommys bliss açıldıktan 6 hafta sonra atın ibaresi var fakat şişeyi o kadar süre içinde bitirmemiz zor bu süre geçipte kullanan var mı aranızda? Ek olarak ilk verdiğimde uzun bir ağlama krizi geçirdik yaşayan var mı?
gklpsln devarabia Doktorunuz mu önerdi gece olanını ? Benimde bebeğim 2 aylık doktorum gece olanında pasiflora olduğu için original (gündüz) olanını önerdi. 2 ml şeklinde veriyorum sabah ve akşamları
devarabia gklpsln hayır ben yorumlara bakarak almayı karar verdim gündüz olanı nasıl faydası var mı.gece olanı uyku falanda yapmiyo bence ben gaz için istiyordum gece olanını aldım gündüz olanın faydasi varsa onu alayım olmadi
gklpsln devarabia ben memnunum düzenli verdiğimde gazını çıkarabiliyor. Bir çok gaz damlası denedim aralarında tek fayda gördüğüm momys bills oldu
[silindi] devarabia gündüz olanı bizde aşırı huzursuzluk yapmıştı 1,5 aylıkken geçen gecesini verdim şuan 5 aylığız oda perişan etti bizi damlalar bebeğe göre değişiyor kesinlikle bizim kurtarıcımız sab simplex bunu uyku için vereyim dedim pişman oldum
gklpsln [silindi] dediğiniz gibi bebeğe göre değişiyor sanırım. Bizi de sab simplex çok kötü yaptı. Onu verdikten sonra ağlama krizlerine girip kıvranıyordu bebeğim