birisi007 17 gun once gogsum ağrıdi mastit olmustum. Agrisi gecti ama sertlik duruyo hala. Nasil gecer bu? Gecmemesi normal mi?
8cilekkkk birisi007 lahanayi haşlayın üzerine koyun biraz soğuyunca ılık olsun havluyu ütüleyen koyun.
likeli birisi007 tıkanıklık var mı? Ben de mastit geçirdim ağrıyla birlikte sertlik de geçti 1 haftalık ilaç tedavisiyle.
yenianne1721 birisi007 Yaşamıştım çok zor duşta ılık suyun altında masaj yaptım emzirdikten sonra sağdım öyle toparladı
iremaydmr birisi007 ayva çekirdeklerini bir su bardağı suyun içine ağın ve bekleyin 5 dk içinde jel kıvamı oluşuyor ve göğüs uçlarınıza sürün hemen etkisi oluyor geçmiş olsun 🌸
Kelebekkk---12 Ben sıcak su torbası koymuştum biraz aralıklı olarak iyi gelmişti baya. Bir iki günde geçti.Ve birazda masaj yapın duşta sabunla falanda olur.
birisi007 Kelebekkk---12 Sertlik de hemen gecti mi. Agrisi 2 gun icinde gitti. Ama hala elliyorum sert
birisi007 likeli İlaclil duruma gelmedi. 1 gun boyunca dogru duzgun emziremedim. Ertesi gun gogsum agrimaya basladi damarlari semsert oldu. Banyoda masaj yaptım sagdim agrisi gecti 2 gun icince ama hala agriyan yerde sertlik var damarlarim sert gibi
likeli birisi007 sıcak uygulama masaj sağım/emzirme soğuk uygulama yapmaya devam edin isterseniz. Sertlik varsa yeniden tıkanabilir belki yumuşaması lazım.
birisi007 yenianne1721 İci sertlik oldu mu. Benim damarlarim da cok sertlesmisti. İste agrisi gecti ama sertlik hala var
likeli birisi007 o dönemde tıkanma olabiliyor. Soğuk da uygulayın mutlaka. Soğuk uygulama yapılmadığında geri tıkanıyor kanallar. Çok geçmiş olsun.
yenianne1721 birisi007 Evett semsertti dışından da kızarıktı böyle damar damar yanıyordu alev gibi ılık su ve masaj bana çok iyi gelmişti
nlgnshn Selam muhtemelen açılmamış tıkalı süt kanalı. Sıcak duş sonrası emzirebiliyorsanız şayet emzirin en iyi bebek açar göğsü. Pompa daha az vakumluyor
birisi007 nlgnshn Tesekkur ederim cevabin icin. Suanda sagim yaptim sanki biraz rahatladi gibi ama hala var zamanla gececek sanirim