tursihan Merhabalar bebeğim 9 buçuk aylık. Şuana kadar damaksız emzik kullandık. İnternette diş çıkarma döneminde damaklı emzik yazan da var damaksız emzik yazan da var. Hangisi daha sağlıklı bilgisi olan yardımcı olabilir mi
_tinkerbell tursihan en iyisi o zamndayken nıraktırmak 2.5 uaşında ve hala emxik kullanıyor inanın şimdi bıraktırmak daha zor
_tinkerbell tursihan 1 2 gece uykusuz kalcan bırakıcak yinede sen bilirsin annesi sensin ama ileride bıraktırmak zor oluyor nacizene küçük bir uyarıda bulunmak istedim ben
_tinkerbell barbunyalikek hiç bir fikrim yok inann bilsem hemen braktorcam gndz çok istemiyorda gece uyukusunda sknt istiyo
bisenakillisinzaten _tinkerbell biz daha 10 aylığız ama bende çok geçmeden bıraktırmak istiyorum gündüz artık pek istemiyor ama gece istiyor
_tinkerbell bisenakillisinzaten bence bıraktırın derim cidden büyüyüp farkınna varınca xor oluyor bzde gndz yok ama gece isityo
tursihan _tinkerbell teşekkür ederim tavsiyeniz için. Peki size bir sorum olcak , bebeğiniz benimkinden büyük belki bilgi ve tecrübeniz varsa diye . Bebeğim beşikte yatmak istemiyor yanımızda yatmak istiyor. Beşiğine nasıl alıştırcam bir fikrim yok bunu düşünüyorum en çok
_tinkerbell tursihan siz uyuyana kadar tam dalana kadar durun veya yanınızda yatırın beşiğine öylede koyabilirsiniz