gunes3134 Kızlar bazenleri gözlerim kısmi köreriyo anında ağzım çenem dilim sağ kolum uyuşuyo ve şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum her zaman değil hatta bi senedir olmuyodu bana yine başladı bilgisi olan varmı başına gelen varmı
gunes3134 niloyaaa gidicem daha önce hamileyken gitmiştim emar çekilmesi gerektiği için devam edilemdi muayeneye bi daha yaşamyınca bende gitmedim doktora 1 senedir hiç olmuyodu
gunes3134 Meri-Mel randevu aldım canım gidicem pazartesi merak ediyorum başına gelen varmı ne olabilir diye bu belirtiler neden oluyo
gunes3134 pasaklisinkukuli pazartesiye gidicem merak ettim başına gelen varmı diye internette bir sürü şey yazıyo bilemedim
gunes3134 Mommybabyy gidicem zaten pazartesi günü İnşallah merak ettim başına gelen varmı diye nasıl bi süreç bekliyo beni
KLORAK gunes3134 eskiden bende de okurdu özellikle düzensiz beslendiğim zamanlar diğerlerim yerlerdeydi 🙄 hiç gitmedim ama yorumları okuyunca bi korktum
gunes3134 KLORAK vitamin değerlerim benimde çok kötü hatta yakın zamanda bi dünya vitamin ilacı aldım folik asit b 12 demir bir sürü ilaç verdi benimde vitamin değerlerim çok kötü onunlamı ilgili acaba