YorgunEbeviyen Kızlar Oğlum 6 7 gündür hasta İlaçlarını aldık öksürüğü geçti gene başladı dört gündür falan da burnu akıyordudu dün de sümüklü beraber kan geliyor Bizim doktorumuz bugün kapalı pazartesiye kadar Sebebi sizce ne olabilir
Mommyhann YorgunEbeviyen serumla temizliyomusunuz burnunu tahriş olmuş olabilir eğer yapıyosanız bide kan kalıntı gibimiydi yoksa taze kan mıydı
Ballilokmam11 YorgunEbeviyen tahriş olmuş olabilir yani sumuge yapışık taze kan mı yoksa direkt kan mı eğer öyle ise bilemiyorum
YorgunEbeviyen Mommyhann evet sürekli burnu akıyordu kapalıydı sabah Akşam uyutruken açıyordum sümükle berber geliyordu işte çok fazla değil peçetede beli oluyordu bide bekarken
YorgunEbeviyen Ballilokmam11 evet sürekli geliyordu siliyorduk onden olabilir kan olduğu beli sümükle geliyor
Mommyhann YorgunEbeviyen cocuklar serum sıkılırken izin vermiyorlar kafasını oraya buraya çevirdiyse ve öyl sıktıysanız tahriş olabilir ben oglumda cok yaşıyordum bu durumu hiç rahat durmuyordu bi sıkıntı yaşamadık cok sükür