kuzeycinarbaby Anneler kaçıncı ayda yüzleri dışa dönük olabiliyor şuan 4 ay 5 günlüğüz vücuduna bir zarar vermemek adına sormak istedim Ve kanguru önerilerinize açığım 🙃
crybaby kuzeycinarbaby babybjörn aldım 10 günlükten itibaren kullandım ve kızım hiç bana dönük olmayı sevmedi hep dışa dönük koydum🤣
Deletedmom_215 kuzeycinarbaby babybjorn 3d mesh. Aldığım ve en memnun kaldığım ürünlerden birisi. Bel destekli olduğu içinde hiç yorulmuyordum. Ben 5 aylıkken falan öne döndürdüm. İnanın oğlumun gelişiminde o kadar etkisi oldu ki. Her gün ama her gün gezdiriyordum. Gördüğüm herseyi tanıtıyordum. Suan etrafına çok ilgili bir çocuk.
mseyma kuzeycinarbaby kafasını dik tutmaya başladıktan sonra üç aylıkken öneriliyor. Zaten o zaman çevreye ilgisi de artıyor. Öncesinde ise anneyi görmesi bebek için daha iyi
Betulsark Bende babybjörn kullandım kızım 2 aylıkken almıştım ama dışa dönük vücudunu kullana bildiği zaman takmıştım sanırsam 3,5-4 ay falan ama biz babybjörn harmoni kullandım hepsi aynı mı bilmiyorum