momzayn Aranızda kaşıntısı olup ta doktora gidio piskolojik oldugunu ögrenen varmı nasıl bir kaşıntıydı yaklaşık 1.5 yıldır sadece sırt ve omuzumda kaşıntı var son 1 haftadır yara döktü artık gittim uyuz falan dwgil dedi Ama piskolojik olabilir dedi
Milkmama momzayn geçmiş olsun ❤️🩹 benim alt bacakta her ikisinde de oluyor 2 yıldır sadece yazın 3-4 ay. Çok fena bir kaşıntı ilk görünce hemen stresten dedi doktor ayrıca kurulukta var dedi ama ne hikmetle son bahara girince geçiyor. Bakalım bu yaz da olacak mı 😩
Prenses21 momzayn sirtim karnim kasiniyo ama uyuz oldumda heryerim kasiniyodu ve sivilce gbi yaralar olusuyodu
parlaegegunes Prenses21 uyuz olduğunuzda ilk tünel mi gördünüz yoksa ilk sivilce gibi çıkıp sonra mı tünel oluşuyor
TospikEmirr momzayn bende 8 ay boyunca çektim ama hamileydim . En son cildiyeye gittim v tane krem ve nemlendiric verdi daha kötü oldu sonra kullanmayı bıraktım kendiliğinden geçti galiba gerçekten psikolojikmen di kaşımayı ve düşünmeyi bırakın sadece düzenli şekilde nemlendirin ki kaşınmasın