melislinaa Kızlar merhaba ben fotoğraf video çok severim yani paylaşmakta çok hoşuma gider eşim kızım ben üçümüzün komik güzel videolarımızda var paylaşıyorum ama heralde reelse düşmüyor bu konulardan anlayan birileri yokmu 😂
Ahsenvekutayinannesi melislinaa takipçinin çok olması çok beğeni ve yorum yapılmasi lazım gönderilerine o şekilde düşüyor
onefinemom melislinaa instagram yeni başlayanlar için artık pek işe yarayan bir platform değil ya, tiktok denemenizi tavsiye ederim
Mnli melislinaa birincisi ilk koyduğunuzda çok izlenmesi lazım 2. Si insanların sizi merak edip hesabınıza girmesi etkileşim bırakması lazım videonuzu görüp geçiyorlarsa instagram dikkat çekmiyor diye başkasına göstermez
Uykusuzhergeceeee melislinaa altına etiketler koyuyor musunuz ve hesabınız açık hesap mı? Birde reelsleri paylaşma saati varmış ona bakın bi
-_-hUysUzvetatlikadin melislinaa hesabım falan yok ama bildiğim kadarıyla insanların ilgisini çeken birşeyler paylaşıyor olman lazım. Ya ilgi çekmeli veya insanın iline yarar bir şey olmalı. Mesela ben aramaya çocuk etkinlik yazadım sende öyle içerik yoksa nasıl çoğalsın veya varsa bile etiket falan yapmamışsındır belki