bcemmm Bir hafta on gündür o kadar huzursuz ki . Uyumuyor yemiyor sürekli ağlıyor . Doktora görürdük diş dedi . Ne zaman bitecek bu kabus ? Yoksa ben bitiyorum az kaldı . Tek çocuk büyütmek ne zormuş ! İkinciyi üçüncüyü yapana helal olsun gerçekten 🤦🏻♀️
birisi007 bcemmm kac aylik. O esnada 2. Bebegini buyuten ben 🤣. Bizimkide 6 aylik bazi geceler cok huzursuzlaniyor. Kendını sıkıyor, basinda hafif ateş oluyor, halsizlesiyor ozellikle gece uykuda. Sizde ne gibi belirtiler var?
bcemmm Sadece diş te tükenmedim bu arada . Doğduğundan beri zor bi bebek . Hep kucak ister minicikti kucak isterdi . Alıştırmak falan değil . Emmedi ona ayrı uğraştım aylarca . Süt olmadı ona uğraştım . Tam pes ettim emmesin napayım dedim rahat bırakayım dedim . Şimdi de diş çıktı başıma . Hep ağlıycak bi sebebimiz oldu
bcemmm birisi007 helal olsun iki bebeli analara 😂 beş buçuk aylık . Aşırı huzursuz . Uykulara on dk da Dalan bebeğim her seferinde uykuya direniyor . Evi tavaf ediyoruz anca mayışıyor. Bir iki saat sürüyor . Mama içmek istemiyor 150 ml alması gerekirken 40 50 içiyor . Sürekli bi ağlama inlemesi var . Etini kopardılar sanırsın öyle bi ağlama 😂 sebebi de yok . Bide gece daha çok uyanmaya başladı sabah daha erken uyanıyor falan aklıma gelenler bunlar
bcemmm Çocuk büyütmek ne zormuş a dostlar . Bide her geçen gün daha zor diyolla . Napıcaz bilmiyorummm