farelikoyunkavalcisi Rabiiul aç karnına ya da beslenme aralığınızın ortasında 3 saatte bir emiyorsa 1.5 saat sonra ve erken saatlerde vermeye çalışın bize doktorumuz sabah akşam kilosu kadar verin demişti o şekilde verdim 10. Ayda kanında güzel çıktı bıraktık
keremsmom78 Rabiiul aç karna vermelisiniz emzirmeden yarım saat önce olabilir. Bugün doktoruma sordum kilox2 damla dedi
ahlasmomm_ Rabiiul kilosu x2 kullandım benim oğlumun reflüsü var o yüzden gazını çıkarttıktan on dk sonra falan veriyordum kusunca demir de çıkmasın diye
benfiru Rabiiul kilosu kadar damla sabah ve akşam iki kere aç karnına yazmış doktorumuz. Ben damla şeklinde direkt içiremedim ama mamasına katsak oluyor mu acaba biliyor musunuz
farelikoyunkavalcisi Rabiiul bize doktor hem sabah hem akşam verdirdi kilosu kadar yani bir günde toplam kilox2 damla vermiş olduk
farelikoyunkavalcisi Boysmomy yoo yanlış yazmadım doktorumuz bunlekilde verdirdi toplam kilox2 damla vermiş olduk ama sabah akşam🤷♀️
keremsmom78 Rabiiul aldım ama daha başlamadım ocean kullanıyordum demir değeri düşük çıkınca marka değiştirdim
ahlasmomm_ Kanımızda 11,5 çıktı üç gün önce bakıldı doktorumuz iyi ddi ama yine de 1 yaşına kadar kullanmaya devam edeceğiz
Nurci Rabiiul yeni başladık bizde sabah akşam aç olarak kullanıyoruz 7 kilo oğlum x2 olarak kullanıyoruz sabah 7 damla akşam 7 damla