Alyakuss_ Kızım 18 aylık ve günde hala iki uyku yapıyor kısa süreli ama. Bu ara geceleri çok sık uyanıyor acaba tek uykuya mı geçmek istiyor, daha önce denemiştim tek uykuyla çok zor olmuştu
mysozclk Alyakuss_ 10 aylık kızım 1 aydır tek uyumu yapıyoruz o tek uyku da 2 saat uyuyor aksam da 9 gıbı uyur sabah da 6 7 gıbı uyanır
Meryemmmmmmmm Alyakuss_ sen bensin 😅 iki uyku yaparsam gece sık uyanıyor tek uykuya da dayanamıyor nolcak böyle
Miracinannesi_ Alyakuss_ 15 aydan 18 aya kadar tek uykuya geçirilmesini öneriyor uzmanlar benim bebeğim 15 aylikken sinyallerini vermişti iki uyku yaptığı donemlerde sabahlari uyumak istemiyordu bu bir kaç gün sürünce öğlen 12 ye çektim o zamandan beri de tek uyku yapıyor.
hmh mysozclk maşallah nasıl geçti tek uykuya geceleri bizimki aç olduğu için değil alışkanlıktan 3 kere falan uyanıyor aç olmadığını şurdan biliyorum gelişimi kilo alımı vs iyi o yüzden
Aslaniopbenimicin mysozclk çok az aktivitesini arttırıp günde 2 uykuya çıkarın en az 4 saat uyumalı gündüz
arzu343437 mysozclk biz de aynı o şekildeyiz.10 aylık acaba zararlı mı ? 2 saat gündüz uykusu az sanirim
princees Fasi merhaba kaçta uyaniyordu sabah ve tek uykusunu hangi saatte yapıyordu gece uykusuna kaçta geçiyor du benimde kızım 13 aylık oldu sabah 9 da uyanır iki uyku yapıyor ama yirmi gün öncesine kadar erkenden uaynir akşamlarında 9 da uyurdu şimdi ise gece 11 buçukta uyuyor sabah 9 da uyanıyor gece geç uyuması beni çok yoruyor
beneannedeme Benim kızımda 8 ay 11 günlük 2 uyku yapmamız gerekiyor sizler nasıl yapıyorsunuz aynı ayda olduğumuz anneler biraz fikir verirmisiniz kaçta uyutup kaçta uyandiriyorsunuz
Alyakuss_ beneannedeme kızım o aylarda sabah 8 gibi uyanıyordu yedirip içirip 11 gibi tekrar uyutuyordum. Bir saat falan uyuyordu ikinci uykuya da 4 gibi yatırıyordum ordada bir saat uyuyordu
defnemomm_ beneannedeme erken değil mi henüz 2 uyku dayanabilir mi o kadar benim kızım 8 buçuk aylık tam, saat 7-8 arası uyanıyor bazen 6da hatta . 40 dk yada 1 er saat arayla uyuyor
rabiakgnn beneannedeme kızım 8 ay 28 günlük 8 ay 10 günlükken 3 uykudan 2 ye düşürdüm gece çok sık uyanıyordu ve öğle uykusuna yatırırken çok direniyordu. Artık en geç sabah 8 de uyanır 1 gibi öğlen uykusuna yatıyor 2 saat uyuyor bir de 5 de uyuyor 1 saat kadar 8 en geç 9 da gece uykusuna geçiyor
beneannedeme Alyakuss_ çok güzel ama ben kızımı mümkünatı yok 5 saat ayakta tutamam en fazla 3 bck uyku konusunda çok zorlanıyorum 😓
defnemomm_ beneannedeme aynen benimkide 3 saat tek uyanık kalabilio küçükler daha yaa 3 uyku şuan ideal bence , ilerisi için zaten 2 ye düşecekler
kamilee beneannedeme bebeğiniz ne kadar uyanik kalirsa o kadar kalsin. Zorla ayakta tutmaya calismayin. Ayni sey bize yapilsa biz de huysuz oluruz. Her bebek kendine ozeldir. On aylik olup tek uyku yapan vardir 15 aylik olup yapmayan vardir. Siz bebeginizin uyudugu saate uyanik kaldigi saate uyandigi saate bakarak kendinize gore bir plan uygulamalisiniz nacizane fikrim
Dlk55blt-rdvn Meryemmmmmmmm tek uykuya düşerken bütün bebekler zorlanıyor aslında önemli olan alışma sürecinde sabredebilmek. Yani bi kaç gün oyalamak gerekiyor. Zamanla alışıyorlar
serifee61 asilhankaran benımse bugün 5 aylık oldu sabaha 10 larda uyku öğlen uyku akşamda uyku gece ama mahvedıyyor
lidyaninannesi 18 ay bence tek uykuya geçebilir benim kızım 1 yaşından kısa bir süre sonraydı tek uykuya geçmişti öğlen saatlerinde 2 saat max uyur hala da öyle
farelikoyunkavalcisi Alyakuss_ benimki 11. Ayda geçti çok direndim ama olmadı şimdi tek uyku yapıyor 2.5-3 saat uyuyor daha rahat oluyor
ByAslan Alyakuss_ oğlum 2 yaş sabah 9 da uyanır öğlen 2 3 gibi uyur en aşağı 2 3 saat uyur akşamda 10 buçukta tekrar yatar
oznurkaya Alyakuss_ merhaba biz uyku eğitimi aldık. kızım da 18 aylık. Tek uykuya geçmemizi söyledi şuan rahatız bu konuda o yüzden.Sabah uyandıktan 5 saat sonra öğlen uykusuna yatmalı. Öğlen uykusu 3 saati geçmemeli. Akşam 17.00 den sonra uyumamalı. Öğlen uykusuyla akşam uykusu arasında da 5.30-6 saat aralık olacak şekilde olmalı.
Furni98 oznurkaya merhaba bizde uyku egitimi aldık tam 2 saat doldu mu uyandiriyoruz kiyamiyorum bende sizin uyku egitimciniz 3 saat olarak mi söyledi
zehraduran Benim oğlum 14 aylık narmalde 2 uyku yapıyorduk ama bir haftadir kesinlikle ikinci uykuya uyumuyor besige koyuyorum direniyor ağlıyor geri çıkartıyorum bir defa uyuyor oda bir saat gece de saat 9:30 dauyuyor normalde
elifcicek_07 zehraduran bizde o ayda 1 uykuya düştük daha rahat edeceksiniz merak etmeyin. Ama 18 de uyku gerilemesi var. Siz siz olun rutinden ödün vermeyin biz ev taşıdık hem o hem 18 ay atağı üst üste geldi çok ilgilenemedik
SuMisalii Alyakuss_ 1 yaşında tek uykuya geçti.Kısa kısa iki uyku yapmak yerine uzun süreli tek uykuya geçiş yapabilirsiniz.Süresini de gece yatış saatine göre ayarlarsanız gece daha rahat uyuyacaktır.