Snmkskn Merhaba Sevgili Anneler Bebeğim 2 ay 20 günlük çok şükür koligimiz sancilarimiz gecmek uzere cok azaldi fakat şimdi uyku problemimiz basladi en gec 1 de uyuyan Bebeğim simdi gece 3 den once uyumuyor gunduzleri uyuyor bu uyku duzenini nasil düzenleyeceğim hic bilmiyorum 🤷♀️
Almina Snmkskn canim belirli bi saatte zar zor ust uste karanlikta uyutmaya calis bi kac gun belki 1 hafta zorlanirsin ama sonrasinda alisiyorlar benim kizim da kolik di hatta kolikligi biraz fazla oldu gobek fitigi oldu aglama ve ikinmaktan 😯
Snmkskn Almina oncelikle çok geçmiş olsun rabbim sifa versin gece 11 gibi yatak odasina geciyorum karanlikta fon makinasi sesi aciyorum emziriyorum salliyorum yok uykuya daliyormus gibi yapiyor yatagina koyuyorum uyaniyor 😔
Snmkskn [bilinmeyen] benimkide oyle gece 3 de yatiyor 5 de kalkiyor 8:30 da kalkiyor sonra 11:30 / 12:00 kadar uyuyor gunduzleride uyuyor nasil duzene sokucam bilmiyorum
Almina Snmkskn canim benim kizim da besigin de yatmiyor koyunca ayni dert ama kanepeye yatak yaparsam dalinca oraya birakirsam cok rahat ediyor
Snmkskn Almina kolik bir bebek olduğu icin iki aydir annemde kaliyordum 1 haftadir kendi evimdeyim acaba diyorum yatagini yerinimi yadirgadi bakalim İnşAllah düzelir
Snmkskn [bilinmeyen] 8 cok erken degilmi uyumuyorki derin uykuya dalamiyor sallasamda olmuyor ne zaman saat3 oluyor o zaman uyuyor
Ercanekininannesi Snmkskn dün 7den 10a kadar uyudu sonra banyo yaptırdım yedirdim fln 11buvukta uyudu ama 10dakikada bir kalktı ağladı off çok kötüydü en son 1.30da anca uyudu 😔
Snmkskn [bilinmeyen] derin uykuya gecmiyor mesala dun 7 de uyudu 9 da uyandi sonra gece ne yaptisam uyutamadim 4 de derin uykuya daldi suan halen uyuyor tabi gece 3 kere kalkti