Azra00 alparslan3737 braun koltuk altı ateş ölçer kullanıyorum 5.6saniyede ölçüyor hemen çok memnunum
eylulunannesiii38 Omeraslan Braun Thermoscan IRT 6520 kullanıyorum doktorlarında bunu kullandığını gördüğüm için bunu aldım ama aynı serinin 6515 ve 6525 modelleri de iş görür ayrılan bütçeye bağlı
aysenuroz Nexus kullanıyorum, ortam ısısını da ölçüyor kulaktan ve alından da ölçüyor. Hepsinin ölçümü hassasiyeti farklı. Bazen yoğurt mayalarken sütün ısısını da ölçüyorum 😁
Oznurkk alparslan3737 hangisi olur bilmem ama hangisi olursa olsun temassızlar erken bozuluyor. Bozulmaması için 15 günden fazla kullanmacaksaniz pilini çıkarmak gerekiyormuş içinde pil kalinca bozuluyormuş
Esoz1110 alparslan3737 temassız olanın markasını tam bilmiyorum trendyoldan almıştım doktor koltuk altına koyulanlar daha doğru sonuç veriyor demişti weewell aldım
sevval01 alparslan3737 e bebekten acura aldım 300 küsürdü sanırım hem oda ısısını hem madde hemde vücut ısısını ölçüyor hastanede test ettik doğru ve kaliteli memnunuz
salihahncrl alparslan3737 ben nexus aldım hem alın hem kulak ççi olanından memnunum ama hep öncesinde koltuk altı olanını kullanırım digital ürünler 1 derece farklı gösteriyor genelde