fatmonurr merhaba 2 aylık 18 günlük bebeğim var ilk başta hep sola yattığı için biraz eğrilik vardı yastığını alıp kullanınca düzeldi gibi ama bu seferde kafasının arkası biraz düz oldu ne yapabilirim
Gzdzeynep fatmonurr tummy time sürelerini biraz uzatmaya çalışın. Bir de bir sağ bir sol şeklinde yan yatırın.
arasssmommm fatmonurr merhaba benim de öyle bir taragı ezikti diğer tarafa yatırdım devamlı eşitledik şimdi arkasında sıra düz kafa 😂çok yatırmamaya çalışıyorum
DenizAsaf fatmonurr düz kafa yastığı gece gündüz sırt üstü full yatırın onda 1 aya en fazla toparlar. Yumurta kafa Yiğenim bile toparladı 😂
fatmonurr arasssmommm ya sorma ne yapacağımı şaşırdım başka bebeklerı görüyorum kafası top gibi çok güzel kıyaslamıyorum tabi ki ama gelişimi için dikkat etmemiz lazım ya bizim ki şimdide düz oldu ben anlamadım hiç bişey 😀
arasssmommm emrknn yüz üstü istemiyor benimki denedim nefes alamıyor direk ağız burun yatıyor yan çeviriyorum kafasını dik tutmaya çalışıyor
arasssmommm fatmonurr bende bakıyorum özeniyorum kimsede birsey demedi düz yattı hep çocuk 😂dönmeye başladı 5 aydayız daha iyi olur döndükçe düzeliyormuş