mihresifa Kızlar bebeğim 13 aylık bir süredir her gece uyuduktan sonra uyanıyor ve iki üç saat uyumuyor sizinkilerde böyle mi
Nurcanben mihresifa 16 aylık bugün farkettim ki onu beşiğine koyduktan sonra ben de yatağıma yatmayınca uyanıyor ilginç gelebilir ama gerçekten öyle test ettim anne yanı beşikte uyuyor bende kendi yatağıma yattım tekrar uykuya daldi yanından kalkıyorum bi 10 dakika sonra ağlamaya başlıyor
busraegemelih Poff evet dizimin bağı çözüldü yeminle, ağlayarak uyanıyor ayağıma aliyorum keyif yapıyor en az iki saat yeminle. Hayır uyumuyor tamam deyip salona götürdüğümde iki saat öyle oyun oynuyoruz artı iki saat yine uyutmaya çalışıyorum 11 aylık
goktug73_ 14 aylik saat başı hatta yarım saate bir uyaniyor ayakta sallıyorum geziyoruz gözler kapali deli gibi ağlıyor sadece memede sakinlesiyor aç olamaz ama nasıl emiyor anlamış değilim
mihresifa Yalnız olmadığıma sevindim😅 artık çok yoruldum ne zamana kadar böyle sürer bilmiyorum bazen bişey olmuşcasına ağlıyor bazen oyun oynuyor Allah hepimize yardım etsin🫠