nrynry 6kilo 500 gr hic kilo alamıor iştahsiz emziriorum mama weriorum corbalardan yapiiorum tadım aşımasında ne yapacagimi sasirdim sizinkiler kac kg 6 aylk olanlar
Sermec27 nrynry 6 aylık değil ama 5 ay 11 günlük az kaldı 6 aya sadece anne sütü alıyor 6300 63 cm şu an tam 6 aylıkken 6600 ancak olur herhalde 2450 gr doğmuştu Oğlım 2100 e düşmüştü kuvezdeyken 1 haftadır ek gıdaya başladık daha tadım asamasındayız
Bsmdg nrynry benim kızımın doğum kilosu 2850. 5,5 aylıkken gittik 6500 geldi. Doktor iyi dedi. Artık kilo alması yavaşlayacak dedi. Zaten çok hareketli. Takılmamaya çalışıyorum ben
donmezhatice nrynry benim bebeğim bugün 6 ay oldu dün tartildik 9 kg 100 gr gayet iyi önde bile dedi doktorumuz
nrynry Sermec27 bizimde hastahane cikisimiz 2500 gr tadım aşımasindayz bizde ama yawan seyleri hic sewmiior ne yaopacagimida şâşrdim siz neler weriorsunuz taruf weririmisinz
Sermec27 nrynry ben yoğurt verdım patates havuç karısımı avokado muz karışımı avokado muz yumurta sarısı karışımı ve elma verdim şimdilik