busraosmanayaz Kızlar doktorum bebeğime ağrı kesici ateş düşürücü olarak bu şurubu verdi aşı vurulduğu için ama ilk kez duyuyorum bu şurubu ve bebeğime aldığım ilk ilaç. Şimdi dank dedi calpol falan duymuştum da bunu ilk kez duyuyorum kullanan var mı
alpsmother_ busraosmanayaz evet bende kullandım doktorumuz yazmıştı bir zararını görmedim ama etki etmemişti
lilanasi busraosmanayaz buda calpol gibi ağrı kesici ateş düşürücü canım. Endiselenmene gerek yoktur🙂 çok geçmiş olsn
Minel-inannesi busraosmanayaz calpole muadildir. Benim kiza eczanede ozellikle isterim cunku calpolun tadini sevmiyo zilli 😊
Minel-inannesi busraosmanayaz iyidir iyi hatta calpole gore ilac fiyat farki daha az cikiyodu en son ama simdi ne alemde bilmiyorum bayadir almadik cok şükür ☺️ rabbim bütün bebeleri hastaliktan korusun, hasta olan herkesede tez vakitte şifa versin inşallah
eebru1234 busraosmanayaz merhaba ben eczane teknisyeniydim bebeğim olmadan önce.. bu ilaç parol ve calpol ile muadil yani içerikler birebir aynı ismi farklı sadece.