Sdatrk Kızlar iyi geceler ☺️ bugün 2. Bebeğime hamile olduğunu öğrendim oğlumda hep medilife hastanesine gitmiştim doğumumu da orda yapmıştım çoğu doktoru tanıyordum ama malum kapandı şuan hastane ve doktor arayışındayım var mı öneriniz
Nerokerem Sdatrk medicana Soner pul hamile takibi ve doğumu onda yaptım hatta hamile olan bütün arkadaşlar ona gittik çok iyi ve ilgili bir doktor
nazzliiii Sdatrk özel beykent hastanesi hatice şenel yalcın hem iyi bi doktor hem anaçç cok sohbet eder detaylı ilgilenir doktor gibi doktordurr inanclı bi insan da zaten sıra bulursanız kndisine bi kwre gidip görmeniz muayene olmanız yeter sonra bırakmazsınız onu
nazzliiii Sdatrk hatice hanım birinci de görev yapıyordı ama gecen sene beykent hastanesi ne geciş yapmıstı bnm ilk hamilelgim onla gecmişti şiödi yine olsa yine ona giderim direk net . Kızımın cocuk doktoru medilifeydi gülten duras o iyiydi onun icin giderdim medilife
Bsrkp Medicana Beylikdüzü yıldız hanım mükemmel bir doktor biraz randevu bulmak zor ama işinin en iyilerinden
aa_360 Nerokerem bense soner hocaya gittim çok ilgili cidden dogumum ona nasip olmadı ama yetişemedi ani olunca kısmet 😆
Sema345 nazzliiii merhabalar ben de kızımı Hatice hanımda doğurdum çok çok memnun kalmıştım şimdi yine 7 aylık hamileyim ve doğum için karar asamasindayiz sürekli doğum fiyatı almak için birilerine muayene parası vermek zorunda kaldık son bikere Hatice hanımi da öğrenmek istiyorum. Siz gidiyor musunuz acaba muayene ücreti ne durumda? Ona göre gidip doğum için fiyat alacağım da. Yardımcı olursanız çok memnun olurum🫶