Ays55 Hayırlı geceler kızlar dün vajinal muayene oldum muayene sırasında kendimi kastım biraz sağ kaşığım ağrıyor hatta içten acıyor gibi vajinal muayene sonrası böyle olur mu acaba? Apandisit mi değil mi mi ikilemde kaldım vallahi stresten uyuyamıyorum 🥺
minikannsi Ays55 apandisti ben şöyle oldum karnımda tuhaf bir ağrı ve sağ bobregimin üst tarafı ağrıyordu yatsan yatamiosun otursn otramiosun yemek yiyemyrsun dudaklarn kurur su içersin sürekli tuhaf bı ağrı o
Okaymam Ays55 ben de cok kasmıştım kendimi muayene olamadım hatta. O gün sürekli ağrım oldu doğurcam sanmıştım 😂 kastığınız içindir bence devam ederse ihmal etmeyin geçmiş olsun 🌺
Minnakordek Ays55 uzan ve bacağını kendine doğru cek apandis olan bölgeye elinle baskı yap ağrı ondan kaynakliysa bıçak saplanır gibi bı acı hissediceksin ama sanmam yani bence muayene ağrısıdır zorlanmış iseniz hele
Ays55 Okaymam Hamile değilim 9 aylık bebeğim var 🙂 Genel kontrol için gitmiştim lakin böyle bi ağrı var gibi panik yaptım biraz
Ays55 Okaymam çok teşekkür ederim ama ultrason baya içeri gidiyor yani resmen yumurtalıklara dokunuyor ondan mı acaba bilemedim çok panik oldum ☹️
gokyuzums Ays55 kendini kastiğin için olmuştur merak etme geçer bı kaç güne idrar yaparken de acı ve yanma olabilir oda geçer