feyzahmet kızım 6 yaşında sabah 7:40 uyanıyor okula gidiyor gün içinde hiç uyumuyor. gece bıraksanız 1′de uyur. 10′da uyutmaya çalışıyoruz asssla yatağa girmiyor. Her gün aynı. 12′ye doğru uyuyor. Sizlerde durum nedir
Mikoiledikonunannesi feyzahmet peki ya benim 30 aylık oğluma ne demeli sabah 7 buçukta uyanmış hala uyanık uyumiycam diye ağlıyor
feyzahmet SevimliHayaletCasper kime sorsam uyutmazsam 10′da sızıyor diyor. benim çocuğumda mı sorun anlamadım ki eşimle tükendik artık bizim pertimiz çıkıyor
SevimliHayaletCasper feyzahmet evet ben yatırmazsam 10 oldumu kendi kendine gider yatar. Yani sizinkinde de bi sorun olduğunu düşünmüyorum az uyku yetiyor demekki
busebora20_ feyzahmet bizimkide öyle bittim tükendim artık her seyi mi problem olur bir cocugun 6 yaşında 4 aylık da kardeşi var yok abi ya ne düzen ve ne uyku birde yatağa geçtimmi başlıyor anlamaya uykum yok diye gece 12 ya daha ne kadar durabilir bir cocuk
feyzahmet busebora20_ valla bende gerçekten tükendim sefil gibiyiz, 6 aylık oğlum gece 10 kez uyanıyor kızım hiç uyumuyor…
busebora20_ feyzahmet bir cözüm bulursan Allah rızası için burayada yaz bende tükendim valla ne yapacağını şaşırdım kaldım