Huma22072022 Kızım 2 yaşında iki haftadır grip bi kaç gündür aşırı öksürüyor şurup içiremiyorum nasıl geçicek bi öksürük önerisi olan var mı🫣
segah06 Huma22072022 ilaç içtiği halde aynı durumu yaşıyoruz. Geceleri dakikaya bir gıcık şeklinde öksürüyor. Hatta bugün kustu öksürmekten. Bitkisel öksürük şurupları da işe yaramıyor. Ben de burada bekleyim. vics falan sürdüm inşallah iyi gelir ya
Eftelya_ser Huma22072022 serum fizyolojikle hava verin burnu tıkalıdır o yüzden öksürüyor ayrıca doktora gittiniz mi Allah korusun ciğerlere inerse daha zor geçiyor. Ayrıca alerjikte olabilir sizin verdiğiniz şurup ne şurubu
Nurrelaam Huma22072022 1 hafta oldu yapmadığım şey kalmadı serum fizyolojik oda nemlendiricisi viks soğana karanfil tentürdiyot kafesi geçmiyor arkadaşım
ebrarglnr İki kumaşın arasına incecik yün koyun ve onu gogsune rahatça koyabileceğiniz şekilde dikin her gece yatmadan ısıtıp koyarsanız hicbirseyi kalmayacaktır
Huma22072022 segah06 geceleri daha çok artıyo evet:( bizimki de yemek yerken öksürmekten kustu geçer inşallah zühre ana kidsin kozalak macununu verdim işe yarar inşallah yorumlarında öksürüğü kesiyor diye okumuştum
Huma22072022 Eftelya_ser serum fizyolojik kesinlikle yapamıyoruz çıldırıyor ağlamaktan morarıyor, grip için aferin şurup veriyorum
Eliffatma0113 Huma22072022 alerjiden de öksürük olur iki hafta dediniz alerji diye düşünüyorum sarımsağı küçük küçük doğrayın birazda hakiki zeytin yağı koyun ayağının altına sürün bı bezle bağlayın öksurmez