Merveyavuz Kızlar oğlum Avent soothie'yi tutmadı diye yazmıştım. Şimdi tekrar emzik siparişi vericem ama Avent ultra air mi Avent ultra soft mu? Hangisini tutma olasılığı daha yüksek.
Ece06 Merveyavuz air bilmiyorum henüz denemedim ama soft olanı aldım 2 gün önce onuda tutmadı benim bebişim bilemedim sen bi dene belki tutar
Merveyavuz Gonul_celen Soothie'yi bi kaç kez aldı en fazla 1 dk emdi sonra ağır geldiği için düşünce tekrar verdiğimde almadı şimdi hiç almıyor. Bide air'i denesem dedim çünkü büyüdükçe daha çok meme ister oldu beni zorluyor
Gonul_celen Merveyavuz soothie bana biraz kısa da geldi aslında o yüzden de düşüyor gibi dinlendiği an düşüyor dudağı kavrayamadığı için air ucu benziyor ama tam aynı degil dudağını kavrayan bir yapısı var umarım alır cubku bazen cidden kurtarıcı oluyor
Bus_ra_ Migrosta indirim var 34 tlye geliyor denemek icin ordan alabilirsin. Herkes softu cok onerdi aldim ama benim oglumda tutmadi onu
Bus_ra_ Merveyavuz benim baktigimda baya model vardı hava delikli hayvan desenli falan bir cok model vardi
Merveyavuz Dyts Avent soothie de ona benziyor canım tutacağını sanmıyorum şu airi deneyelim bakalim bi
bprensimmm Merveyavuz cnku ben hic birini tutuşamadım soft falan hepsi durdu bi damakliyi tuttu diğerlerine hep verdim 45 lira bunu aldım eczaneden 6 tl onu tuttu 🤣
bprensimmm Merveyavuz avet çok ağır geldi tutamadı.hic hem kısa emme.yeri ondanda hep düştü agzindan aslında onu tuttu ilk ama kısa ve ağır oldgu icin düştü
Merveyavuz Gonul_celen Evet ve sanırım birazda sert diğer emziklere göre. Inşaallah ya şu an misafirlikteyiz ve beyefendinin meme sefası için odadan çıkamıyorum. Karnı tok ama uykuya dalana kadar orda kalmak istiyor 😖