Sadecebirkul 2 ay 6 günlük bebeğim sümüksü kaka yapmış daha önce başına gelen var mı? Doktora gitmeli miyim?
Masal_annesi Sadecebirkul benimde kızım hastaydı burnu kapalı ve balgamlı öksürük. Kakası bazen sümüklü oluyor balgamı atıyor diye düşünmüştüm bende sanırım öyle de oluyor :)
IRB Sadecebirkul benim oğlum da sürekli olarak sümüklü kaka yapıyor normal dedi çevremdekiler ama en son yaptığı sadece sümük gibiydi doktoruna fotoğraf attık bugün bir hafta sonra randevumuz var diye haftaya gelin gaita testi yapalım dedi. Haftaya öğrenicez inşallah bizde
M_g_m123 Sadecebirkul benimde oglumda vardı sümüklü ve rengi yesile dönüktü bazende sarıydı doktora gittik süt alerjisi olabilir dedi kaka tahlili yaptırdık bise çıkmadı sonra kan tahlili yaptırdık süte alerjisi varmı diye cok şükür yine bisey çıkmadi yani sebebini bizde anlamadık doktorda zaten zamanla düzeldi bizimkisi
Sadecebirkul alchn bebeğiniz hasta mıydı benim ki çok şükür grip olmadı son 1 aydır sümükte yok ayrıca öksürükte yok yine de balgam mıdır?
Mumucan Benim oğlum hasta olduğunda doktor sümüksü olunca getir kaka tahlili yapalım diyo daha önce hiç yaptırmadım ama doktor getir diyo bilemedim bi doktorunuza sorun isterseniz