AnnaGloria Birden bire hiç birsey olmadığı halde böyle bir sorun yaşamaya başladım bugün telefoncu götürsem yapar mı acaba garantiye gitmesi gerekir mi acaba ?
Serpil51 AnnaGloria ayarlara dikkat farkındalığı özellikleri yazıp onu kapatın Deneyin bakalım olacak mı tabi ayarlardan zil sesi son seviyede olmasına dikkat edin
kurabiyevarsimitvar AnnaGloria çözemezseniz garantisi varsa gösterin hiç telefoncuya götürmeyin güvenilir esnaf değilse kurcalarlar iyice
Acilinbengeldim Onun ayarı var elinizdeyken çaldıgında sesi kısılır ama farklı bir şeyse tabi götürüp baktırın
AnnaGloria Acilinbengeldim arama yapıyorum hoparlöre alırsam konuşabiliyorum diğer türlü ses kısık geliyor baya
kimbumadam AnnaGloria olmazsa telefoncu halleder geçen annemin android telefonu öyle oldu medya sesini mi ne kısmış yanlışlıkla sen bi kurcala bence Hatta bize ss at ne farklı kapanmış bakalım :)
AnnaGloria kurabiyevarsimitvar @kimbumadam kulağımda sorun varmış telefonu bu kez sol kulağıma tuttum duydum😂
kimbumadam AnnaGloria şaka yapıyorsunn Birine böyle bi yorum yapsam küfür eder😂😂 Ohaa telefonu tamire götürcekken kendini mi götürcen ay gülesim geldi geçmiş olsun
Adaalinamm AnnaGloria ayy 2 gün önce aynısını yaşadım sakız videosu gördüm sakızı hafif bastırdım çektirdim 2-3 kere eskisinden daha iyi çıkıyor sesi