Kızlar bebeğim 8 aylık pazartesi günü sabahtan sulu bir şekilde kaka yaptı bir kere sonrasında bir daha hiç kaka yapmadı, salı gününden beri de günde belki 6-7 defa belki fazlası da vardır sulu ishal yapıyor, dün doktora gittik enfeksiyonlu bir durum çıkmadı sıvı takviyesi için serum taktılar zinco şurup verdi şimdiye kadar 2 kere verdim şurubu, ateş kusma halsiznlik yok sadece ishal var bazen gürültülü şekilde yapıyor gaz çıkararak sanırım, miktarı öyle fazlaca değil ama şu 3 günde toplasak 4-5 defa fazla şekilde yapmıştır, maam içiyor artı ek gıda ama ek gıdada yeni bir besin başlamamıştım, mama da değiştirmedim. Bu neyden kaynaklanıyor nasıl geçirebilirim dün muhallebi yaptım verdim patates haşladım verdim, bugün belki ek gıdadandır biraz bağırsakları dinlensin diye hiç ek gıda vermedim yine aynı, mamasını yeni kutu açtım yine aynı, birazdan muz vericem. Yaşayan var mı böyle birşey valla napıcağımı bilemiyorum sürekli su gibi kaka yapıyor sanki çiş yapmış gibi bezi dolu ama çiş değil