Elifsvl Deneyimli annelerim dışarı çıktığınızda mamayı nasıl yapıyorsunuz? Deneyimlerinize ihtiyacım var🥹
Hiilyuss Elifsvl yakın bir yer ise 1-2 saat sonra mama yapacaksam biberona kaynamış su koyuyorum zamanı gelene kadar ılıyor ufak bir kaba da ölçü ile mama koyuyorum direk içine döküyorum 😂 uzun yer ise termosa su ölçü kasıgı ile mama yanıma alıyorum
fob Elifsvl Formül mamayı soruyorsanız minik kapaklı mama kaplarına tahmini ölçü koyuyorum. Her birine 4 ölçek gibi. Termosa 45 derece su dolduruyorum. Hazırlayacağım zaman suyu biberona koyup direkt mama kabını boşaltıyorum içine. Ölçü kaşığıyla uğraşmıyorum. Termostaki su soğursa cafeden kaynar su rica ediyorum. Bu şekilde ☺️
minikannsi Elifsvl ben sıcak suyu biberona koyuyorum yanıma yedek biberon aliyorum ısıyi tutan çantalar var e bebekte var görmüştüm ondan al biberonu içine koy bide minik kaplar var e bebekte mamayı ölçekli olarak içine koyuyorum hazırlamak istediğimde su zaten ilinmis oluyor suyu diğer biberona koyuyorum ne kadar koyucaksam mamayı ekliyorum tabi yine koluma akitiyorum sıcaklığına bakyrm ben böyle yapyrm yazması uzun oldu 🙏
bulutalp Çanta boyu termosla kaynamış su ve kaynamış soğumuş su alıyorum yanıma bir de ısı ölçer çubuk termometre alıyorum çanta boy o da çok kolay oluyor direkt suyun derecesini ayarlıyorum kolay ve hızlı oluyor.öğününden bi kaç fazla ölçekde mama alıyorum.