ikoliii esilamom02 halk arasında cinler kına yakmış diye söylenir aslında geçici bir mantar türüdür herkesin başına gelmiştir :)
guldenurcinar esilamom02 portakal veya mandalinayı çok tükettiğinizde olurmuş. Annem bendede çok çıkıyor diye kendi doktora gittiğinde sormuştu doktor öyle demiş.
Tombikdonerartikcokpahali Cinlerin düğününe katılmışsın bu nasıl düğün herkesin ayakları ters bak benimkiler düz demişsin kıskanmışlar seni demişler ayağına bir kına yakalım da görsün gününü
3247 Tombikdonerartikcokpahali puan evde tekim hava kapalı yağmur be fırtına var okudum yemın ediyorum tırstım 😀😀😀
Tombikdonerartikcokpahali esilamom02 korkma kız onlar senden korksun 😅 şaka tabi ki tineanigra diye bir mantar çeşidi bu
guldenurcinar esilamom02 😂😂tüketilen meyve ve sebzeden gelen bir çeşit antioksidan. Vücudunuzun bağışıklık sistemini güçlendiriyor ☺️ korkulacak bi şey değil bir kaç gün içinde yok olur.
Robinson Ay bana da oldu gecen aylarda daha belirgin ve bildigin kına kokuyor nedir neden olusur bilmiyorum çokda şey etmemek gerek 😬