rimrim Merhaba, 5 aylik Bebeğim ana kucağında sallayınca uyuyordu şimdi gündüz gece farketmezsizin sallayınca ağlıyor durunca susuyor. Normal bir ağlama değil baya ağlıyor uykusu da var ama durmuyor
farelikoyunkavalcisi rimrim benim oğlumda beşinci ayda beşikten ve sallanmaktan nefret etti sallandığı anda kıyamet koparırdı çocuk desteksiz uyumak istiyormuş yanıma alıp yatırıyorum saçını seve seve uyuyor 8 aydır 1 yaşında hala yatırınca kendi kendine uyur sallamadan yanınıza yatırıp uyutmaya deneyin
msb21 Öyle uyumak istemiyor o zaman.. Oğlumda hep ayakta sallanarak uyurdu. 2 gündür asla yastığa koyarak uyumayı kabul etmiyor .emerek uyumak istiyor.. sizin bebekte başka şekilde uyumak istiyor demekki
Ardenaden Bnmkide oyle.sallanan anakucagnda uyudu snra reddeti snra annem ikinslalayip dlainca birakp kioirdarsa yastigina patpat vuruyordu yavasca daliyordu snra oyle sallanmayida suan reddetti kucakta sirtina patpatliyrm uyuyr hm9 ayda kac kere uyuma sekli degisti
farelikoyunkavalcisi rimrim benimki ayakta sallanmayı asla kabul etmedi o yüzden başka yol da bilmiyorum maalesef 🥺