Mce Ben uyurken duş alayım diyorum ya cesaret edemiyorum ya uyanıyor ya da işimi bitireyim öyle diyorum olmuyor zor oluyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?
hayalperest2310 Mce eşim evde olunca yapardım küçükken kızım şimdi 20 aylık olacak rahat alıyorum artık
farelikoyunkavalcisi Mce akşamları eşim onunla oynarken ya da dışarı çıkarınca giriyorum diğer türlü uyanırsa ağlama krizine filan girer kafam rahat gevşek gevşek yapıyorum🫠
Elifdemir1907 Mce babasına emanet ettikten sonra duş aliyorum ne kadar kısa da sürse bebek trk birakilmaz bence uyurken hiç cesaret edip giremedim ya ağlarsa ya başına bir iş getirirse ya köpüklü şekilde çıkmak zorunda kalırsam düşünceleri olduğu için 😂 babası evdeyken alabiliyorum dusumu akşam geliyor yemeğimizi yiyoruz mesela sonra ben duşa giriyorum
maygirl Mce bebek telsizi kullaniyorum.gece uykusunda iken aliyorum dusumu banyom odasina yakin zaten genelde dus alana kadr uyanmiyor.uyansada yetisirim sorun degil.nadiren gunduz uykusundayken alirim.gunduz uykusu saatini kendime ayiriyorum.
Kuzeymom_ Mce Kocam evdeyken alıyorum diğer türlü yapamam hızlı duş aldım diyelim saçlarım çoooookkk uzun kolay kolay kurumuyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
sencokbiliyon Mce bebeğiniz kaç aylık ? Ben mama sandalyesine koyuyorum. Duşakabinin önünde. Önüne de bir kaç oyuncak koyuyorum. Şarkı söyleye söyleye 😂 beni izliyor inanılmaz keyifli oluyor. İlk 6 ay bende hep eşimi beklerdim. O ne zaman müsaitse o zaman yıkanırdım 😂
bisenakillisinzaten Mce uyutunca hemen giriveriyorum kapıyı da biraz açık bırakiyorum ki seslerini duyabileyim
milav Mce akşam 7 de uyuyor sabah da 5 buçuk 6 gibi uyanıyor ya gece o uyuduktan sonra ya da sabah o uyanmadan eşim evdeyken
secondmylife Beraber giriyoruz genelde oyuncaklarını alıyorum duşakabine o onlarla suyla oyalanirken ben yapıyorum, sonra da onu yıkayıp cikiyorum. Babası evdeyken yada uyurken de tek giriyorum.
emrknn Bazen gece bebiş uyuyunca bazende uyurken kamera açıp giriyorum bazende onunla birlikte giriyorum zemine yapışan oturağı ile bir kaç oyuncak ile o oyalanırken ben duş alıyorum sonra onuda yıkıyorum mis 🚿🫧🫧🫧