Merhaba bn kendim troit hastasıyım 6 yıldır ilaç kullanıyorum çocuk larda bebeklerde nasıl ilerliyor bilmiyorum ama. Şöyle soyleyeyim tsh hormonu eğer bir sıkntı var ise troitte, değerleri Çok hızlı yükselebilen yada düşebilen(türüne bağli azmı hormon üretiyor, çok mu üretiyor ona göre) bi hormon. Bn rahatszdım belirtilerni yaşıyordum hastalktan habersiz dahiliyeye gitmiştim değerim bnmde 6.5 felandı. Doktor önmsemedi ara ara boyle yükseleblir ilaç vermeyelim 1 ay sonra tekrr gel bakalım dedi bn hem çok rahatsz oluyordum her akşam nefes alamıyorum kalbim çarpıyor diye acile giderdim hemde hamilelik düşünüyordum 5 6 aydr olmuyo du. Kadın doğumcum hormon testi istemişti orada tsh ım 12 lere kadar yükselmişti. Yani neredyse 15 günde felan 2 katına çıkmıştı hen ilaca başlndı hızlıca düştü değerim. Bn size tavsiyem şuan ilaç başlamayın ama sıkı kontrol ettirin mesela ilaç vermeyen doktorunz ne zamn kontrole çağırdı bilmiyorum ama bn olsam 10 15 gün sonra götürür tekrr bakardım değerlere eğer. Sıkıntı varsa hızlıca artmış olur zaten. Birşey yoksa zaten yükselmez . Usg istendi mi peki?