isminivermekistemeyenizleyici zehra0208 ben hepsini içiyordum diyetisyenim bir sorun görmedi. Emziriyordum. 90dan 64e düştüm. Şimdi kendim diyet yapıyorum hedefim 56 57 falan inşallah
fatos05 Zeynpkcn dediğim gibi diyet yaptım çok özen gösterdim yemedim diyetisyenin verdiği listeyi uyguladım bebeğim 40 günlüktü o yüzden detox falan yapmadım
kuzeyselin isminivermekistemeyenizleyici bende 86kiloyum 60 olmak istiyorum nasıl yaptınız neler yediniz neler yemedinizzz emzirme açlığı iştahı çok farklı ya 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
fatos05 isminivermekistemeyenizleyici diyetisyeniniz o yüzden sütünüzün etkileneceğini düşünmedi demek ki.
isminivermekistemeyenizleyici kuzeyselin ben listeme tam uydum yani aslında emzirme bana iştah yapmadı hep kilolu bir yapım vardı üst üste hamile kaldım aşırı kilo aldım bu yüzden. Paketli gıdalar yemedim şekeri tamamen hayatımdan çıkardım bol su içtim yani listelerim var ama genel olarak bu şekilde beslendim 2 ana 1 ara öğün yaptım hep akşam 6dan sonra sadece sıvı şeyler tükettim su soda vs