hazal3421 Akşam ne yapacaksınız hanımlar kararsız annelerede fikir olur ben fırında pirzola yanında bulgur düşünüyorum ama her an değiştirebilirim 😄
Balkizlarim hazal3421 etli bamya , bulgur pilavı , kremalı tavuk çorbası salata yoğurt yaptım sabahtan 😘 Dünden balkabağı tatlısı var 🌻
defnemomm_ hazal3421 çok iyi 😌 Mercimek çorbam var dün akşam yaptım da ne yapabilirim pratik kızlar ya etsiz tavuksuz çıkarmadım bsiey çünkü
hazal3421 bisenakillisinzaten afiyet olsun kocam karnabahar yemediği için getirmiyorda benim yerinede yiyin 😄
Balkizlarim hazal3421 ilk önce eti pişirme yapıyorum hazır bulunduruyorum yani sonra normal bamyayi yapıyorum soğan ile etide kavuruyorum tekrardan limon suyu da sıkıyorum ki dağılmasın ☺️🌿
defnemomm_ bisenakillisinzaten ay teşekkür ederim, patates yemeği olabilir bak yapayım iki dk tencerede 😊 nasıl yapiosun tarif de alabilirim 💕
bisenakillisinzaten defnemomm_ soğan biber kavuruyorum sonra salca katip kavuruyorum bı kaç dk, ondan sonra küp küp dogradigim patatesleri katıp üzerini geçecek kadar su koyuyorum. İyice piştiğinde yemek tabağına alip kaşıkla yiyorum 🤣