ketii Doğumumdan beri sağ göğsümde ara ara şişkinlik ağrı oluyor masaj ve emzirmeyle aynı gün içinde geçiyordu. Bu defa 3 gün sürdü geçmek bilmiyor. Sıcak duş , masaj , sıcak uygulama hiçbişey fayda etmedi ne yapabilirim başka
likeli ketii sıcak duş masaj sağım/emzirme sonrasında soğuk uygulama deneyin. Bir de uykusuzsanız uyuyup dinlenmeye çalışın bayağı etkiliyor.
meltemm0101 Meme ucunda ufak sivilce gibi bir şey görürsen onu patlat direk süt çıkıyor canım göğüs yumuşuyor Bilgin olsun
ketii meltemm0101 dediğiniz gibi ucta minik minik beyaz noktalar var. Birini patlattım süt çıktı. Diğerlerını de patlatmaya uğraşcam.
meltemm0101 ketii üstteki kanal tıkanmıştır bende de oluyor arada oradaki sivilce gibi beyaz şeyi patlatınca geçiyor meme ucunu bi kontrol et istersen içerisi tıkanınca da masaj sağım ters emzirme öneriyorlar burda çok fazla araştırma yapmıştım benim genelde o sivilce gibi şeyden oluyor patlatınca geçiyor zaten
ketii meltemm0101 diğerlerini sıkıyorum patlatamadım bi türlü ufak olduğu için. Göğsümde hafif bi şişlik var hala