Ezgi87 Senay- diş çıkarıyorsa o da enfeksiyon yapıyor… Benim oğlumun azı dişi çıkarken ağzı balgam olup boğazı enfeksiyon olmuştu, farklı birşey yemek yada yedirmene gerek kalmıyor eğer dolap, duvar VS.. Çok eşyaları yalıyorsa o da yapabilir
Lylozzd Senay- el ayak değil bu ama muhtemelen bi mantar enfeksiyonu bi götürün hastaneye krem verirler antibiyotikli falan
-_-hUysUzvetatlikadin Senay- alerji gibi duruyor ama belki çiçek kızamık falan mı diye düşündüm bence doktorunuza danışın
Senay- ecrinbebe farklı hiç bir ne ben yedim nede oğluma yedirdim. Günlük rutin düzeninde ilerliyorum
Senay- Hanifemusa normalde babay turco kullanıyorum bez olarak ama ⅘ gündür BİM’in bezini kullandım. Ondan olabilir mi acaba ?
Senay- Lylozzd hastaneye götürdüm. Boğazında enfeksiyon çıktı onun için antibiyotik verdi. Yaraları içinde viral enfeksiyon dedi bir kaç gün gözlemleyelimm dedi ama içim hiç rahat değil
Senay- berk58 geçmiş olsun. Oğlumun yediği hiç farklı bir şey yoktu aslında. ⅘ gün farklı bir bez kullandım o alerji yapmış olabilir mi ?
berk58 Senay- yok süt alerjsi öyle bişey değil zaten siz süt ve süt ürünü tükettiyseniz sizin emzirmeniz sonucu olabiliyor veya tüm devam sütleirndede süt tozu peynir altı suyu vs olduğu için alerji yapıyor eğer bebeğiniz süt alerjisi çıkarsa anne süt ve süt ürünü diyeti yapıyor mama olarak da raporlu alerji maması yazılıyor
Senay- Ezgi87 evet diş çıkarıyor ve maalesef herşeyi ağzına götürüyor. Boğaz enfeksiyonu alması sıkıntı değil. Vucüdundaki lekeler beni korkuttu