minniks nhladg silikon gogus kalkanı kırmızı kantaron yagıyla iyilesti benim yaralarım ondan once neler neler denedim hic biri fayda etmedi
hilalacar2104 nhladg ilk bebeğimde göğüs ucum neredeyse kopacakti aklınıza gelen her şeyi denedim sonra eski usul birinden bişey duydum ayva cekirdegini yarım çay bardağı suyun içine koyun bekletin jel kıvamında oluyor onu sürün 3 gün hiç bişey kalmamisti her emzirmeden sonra sürün emzirmeden önce yıkayın anne sütünü de bol bol sürün benim yaralarım öyle iyileşmişti mucize gbi bişey 3 günde tamamen iyiydi 🤲🏻
bisenakillisinzaten nhladg kantaron yağı göğüs kalkanı veya gümüş kapak. Bebeginiz emerken de sadece ucunu değil o kahverengi bölgeyi tamamen ağzına verin bu şekilde yara olmaz
rachelgreen_ 40 gün oldu 20 gün emzirmeye ara verdim şimdi tekrar arada emzirmeyi deniyorum hala kanıyor asla ama asla geçmedi benimki
Pamukpasta nhladg genel cerrah hametan verdi bana ama zeytinyağı en iyi çözüm demişti.her emzirme sonrası zeytinyağı sürdüm. ucu ayrılmıştı şimdi düzeldi çok şükür. hâlâ yağ sürüyorum.bu arada doğru emzirme videolarını izleyin. Doğru kavrama çok önemli kolaylıklar…
Skrng İlk bebeğimde her şeyi denedim hiç bişey iyi gelmedi sadece eczaneden aldığım e vitamini kapsülü iyi gelmişti , ikinci bebeğimde doğumdan itibaren gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı