selmaaltn 15 günlük bebeğim var ilk günler çok gelirdi sütüm küvese gönderirdim şimdi sanki azaldı doymuyor gibi eşim aptamil mama aldı ben vermedim yinede vermek istemedim daha erken diye sizlerin sütü yetti mi nasıl bi sonuç oldu
ozgzturk selmaaltn büyüdükçe ihtiyacı artıyor tabiki rezene çayı içebilirsin bu arada aptamil için çok tatlı diyorlar ben hipp veriyorum
himeros selmaaltn benimde sütüm yetmedi. 3.gun çocuğumun açlıktan ağladığını farkettik. Mamaya başladık. Doktor da tavsiye etmişti. Mama meme şeklinde gidiyoruz. 5 ay oldu. Ne yaptıysam arttıramadım ama can sıkacak ya da üzülecek durum değil. Mama ya karşı ön yargılı olmayın lütfen. Bebeğin sağlığı daha önemli.
niloyaaa selmaaltn günde 5-6 bez değişimi yapıyor musunuz? Bebeğiniz emdikten sonra huzursuz mu yani sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz? Sütünüzü artttırmak için sık sık emzirmeli ve sağlıklı beslenmelisiniz. Ceviz hurma yeşil salatalar ve günde 3 litre su tüketin mutlaka
aysgllylmzz_ selmaaltn Herkesin sütü farklı yöntemle artıyor ben ne kadar su içsem artmıyor ama ne zaman maden suyu meyve suyu soğuk çay tarzı şeyler içsem kahve vs o zaman artıyor